Здравейте,
Живея в гр. Габрово, но ще развивам дейност в гр. Плевен. Къде трябва да регистрирам фирмата ЕООД- в гр. Габрово или гр. Плевен.
Благодаря много, ХХХХХ!
Лека вечер!
Здравейте,
Работя на постоянен трудов договор. Работодателят ми ме осигурява на минимума от 420 лв. 8ч. на ден, 22 работни дни в месеца. Това ми е основната работа. Също така имам регистрирана фирма ЕООД, която все още не развива дейност! Въпросът ми е, след като работодателят ми ме осигурява на пълен работен ден, аз ако си пусна фирмата да развива дейност, /дейност свързана в областта на услугите/, на колко часа трябва да се осигурявам. Мога ли да се осигурявам на по-малко часове? Например 4 часа на ден? Аз в действителност ще работя по 4 часа на ден , тъй като нямам възможност за повече часове. Не съм счетоводител и нищо не ми е ясно. Ако може така каква е цената на тези осигуровки?
Ако някой знае нека ми отговори. Знам, че може би малко тъп въпрос задавам, но това е много важно за мен! Все пак аз работя на пълен работен ден и дейността, която искам да развивам чрез фирмата е като допълнителен доход.